Gemotiveerde en goed opgeleide werknemers zijn je grootste goed. Toch moet er soms afscheid genomen worden van een of meer werknemers. Omstandigheden zoals economische tegenwind, verandering van het werkproces of een mismatch, maken dit onvermijdelijk. Het netwerk van Kits & Co heeft de kennis en de ervaring om je medewerkers te begeleiden naar een nieuwe realiteit. De professionals hebben ruime ervaring met reïntegratie (2e spoor), outplacement en loopbaanontwikkeling, zowel individuele als groepstrajecten. Daarnaast kunnen onze HR interim professionals je helpen met problemen die om een snelle pragmatische oplossing vragen, Denk hierbij aan s het opzetten van een mobiliteitsbureau, in-house trainingen of een on-boarding programma.

geluksatlas Lietsewierrum

Reïntegratie (1e en 2e spoor)

Met een praktische en doelgerichte methode, gecombineerd met onze ruime ervaring met de arbeidsmarkt, helpen wij een medewerker of uitkeringsgerechtigde weer een stap te zetten richting de arbeidsmarkt. Meer weten over onze aanpak?

Outplacement

Gedwongen afscheid nemen van medewerkers is iets wat je liever niet wilt. De business gaat door maar je wilt ook dat de werknemer met zorg en aandacht naar buiten worden geleid. Dat iemand met veel kennis en ervaring jou dit werk uit handen neemt. Dat is onze werkmethodiek.

HR Interim

 

Hoe vaak komt het voor dat je intern een mobiliteitsbureau moet  opzet-ten?  Krijgen je nieuwe medewerkers een goede introductie of is iedereen te druk met z'n dagelijkse werk? Is de afdeling opgeleid voor het nieuwe systeem? Tijdelijke project-en die wij voor je kunnen klaren.