Kits en Co heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen naar (nieuw) werk. Alle professionals binnen ons netwerk hanteren een methodische en doelgerichte aanpak. Daarnaast richt onze begeleiding zich ook op de emotionele fases gedurende het proces: je veranderingsgezindheid, energieniveau, zelfvertrouwen en veerkracht.  Wij hebben een brede en jarenlange ervaring in de wereld van loopbaanadvies en begeleiding. De "3-blokken-aanpak" in combinatie met onze hoogstpersoonlijke begeleiding maakt onze methode succesvol.  

Casa%20del%20Melo_edited.jpg

Blok 1: Ken jezelf

Kennismaken met jezelf is waar dit blok over gaat. Solliciteren doe je niet iedere dag. Soms heb je jarenlang op de automatische piloot gewerkt en ben je vergeten waar je in uitblinkt en waar je voor op staat.Jij brengt in dit  blok uitgebreid in kaart in welke omgeving je wilt werken en wat je wil gaan doen. Je vaardigheden en kwaliteiten worden weer helder. Ook je waarden en normen en waarvoor je het allemaal doet zijn onderwerpen die we niet uit de weg gaan.

Blok 2: Jouw arbeidsmarkt

 

Na het eerste blok heb je helder wat je wilt, wat je kunt, wie je bent en waarvoor je het allemaal doet. Maar zitten bedrijven wel op jou te wachten? Misschien moet je om je doel te realiseren een opleiding of cursus volgen. Of je wens iets bijstellen. In deze fase duik je in de (verborgen) vacaturemarkt. Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen? Waar zijn de vacatures voor jouw doelen te vinden? Na het opstellen van je persoonlijke actieplan begin- nen we aan het volgende blok.

Blok 3: Verkoop jezelf

Je weet wat je wilt, je weet ook dat er bedrijven zijn die zoeken naar jouw talenten, kwaliteiten en vaardigheden. Nu is het tijd om de markt op te gaan. Maar je hebt nog niet zo vaak gesolliciteerd of het is jaren geleden. Je leert een goed CV te maken en opvallende brieven te schrijven op vacatures die in jouw lijn liggen. Ook open sollicitaties die pakkend zijn. En ga je goed voor-bereid het sollicitatiegesprek in. Tot aan het arbeidvoorwaardengesprek aan toe!