Werk geeft ons zo veel meer dan we beseffen. Zingeving, geld, vriendschappen, onderwerpen om over te praten of te mopperen, voorbeeld voor je kinderen, en ga zo maar door. Daarom is het zo belangrijk dat je werk hebt, betaald of onbetaald, én op de goede plek zit. Werk maakt gelukkig. 

De zoektocht naar een passende functie is voor veel mensen niets iets vanzelfsprekends. Gelukkig is het professionele netwerk van Kits & Co  hier wel dagelijks mee bezig. Gebaseerd op onze kernwaarden ‘vrijheid’, ‘vitaliteit’ en ‘verbondenheid’, volgen wij een beproefd en persoonlijk stappenplan om jou bij deze reis te ondersteunen.

Geluksatlas Molens
het pad

Loopbaanadvies

Je ambitie, talent en vaardigheden vragen om verandering. Diep van binnen weet je dat het anders kan. Je wilt verder! Je gedachten met iemand delen, die er verstand van heeft. Met een betrokken deskun- dige die hiermee vertrouwd is.

Ik zoek ander werk

Je bent op zoek naar ander werk. Je vraagt je af: Wat kan ik? Wat wil ik? En zitten bedrijven wel op mij te wachten? Zijn er wel vacatures in mijn richting? Zomaar een paar vragen waarbij wij je helpen de antwoorden te vinden, met een concreet actieplan om je ambities waar te maken. Wil je weten hoe wij werken?       

Ik zoek werk

Je bent op zoek naar werk. Je vraagt je af: Wat kan ik? Wat wil ik? En zitten bedrijven wel op mij te wachten? Zijn er wel vacatures in mijn richting? Zomaar een paar vragen waarbij wij je helpen de antwoorden te vinden, met een concreet actieplan om je ambities waar te maken. Wil je weten hoe wij werken?